WillShop logotype

Will Brand lanserar WillShop!

Covid-19 har gjort att många föreningar, förbund och influencers har tappat mycket intäkter. När vi på Will Brand nu lanserar plattformen WillShop.se så kan vi hjälpa dessa, inte bara med sitt varumärkesbyggande, utan samtidigt erbjuda en viktig alternativ intäktskälla under denna kris. 

WillShop.se snabbt förklarat

WillShop är din egna webshop med “all inclusive”. Vad det betyder är att Will Brand erbjuder en helhetslösning som hjälper föreningar, förbund och influencers komma ännu närmare sina medlemmar och följare. Webshopar finns det redan gott om på nätet idag. Att starta upp en webshop är ganska enkelt. Men det krävs mycket kunskap, energi, tid och erfarenhet för att drifta webshopen. 

WillShop.se hjälper till med design, produktion, plattform, order, transaktioner, paketering, lager, utskick och logistik. Vi tar med andra ord hand om allt det där jobbiga och tråkiga. Influencern och föreningen gör det Ni är bäst på – att via era egna kanaler kommunicera shoppen och produkterna till era följare eller medlemmar. På detta sätt får Ni ytterligare en intäktsström utan att det tar tid från Er verksamhet och karriär!

Det som är fantastiskt är att Ni gör detta utan ekonomisk risk. Tillsammans skräddarsyr vi custom made produkter med hjälp utav Europas bästa leverantörer och kompetenser i nätverket från Will Brand. Din unika design placeras på en unik produkt som utgår från att passa din målgrupp perfekt.  Du hittar mer information och kontaktuppgifter på www.willshop.se.

Exempel på produkter i Hammarbys Handbolls Willshop!

Exempel på produkter i Hammarbys Handbolls Willshop

De första samarbetspartnerna

För Er som läst denna blogg tidigare  så är det såklart ingen större överraskning att våra första samarbetspartners är våra sponsorsamarbeten Fredagsfys Sverige  och Hammarby Handboll. Världens största bridgeklubb – Bridgeklubben S:t Erik – lanserar även de sin shop inom kort. Vill Du som influenser eller förening bli vår nästa samarbetspartner? Boka ett möte med oss via telefon, hangout eller ett fysiskt möte på vårt kontor nära Globen i Stockholm!